افزایش سرعت در وب سایت جوملا

هشت نکته برای افزایش سرعت وب سایت های جوملا 3

احتمالا شما هم با این صحنه ناخوشایند زیر مواجه شده اید؛ ناخوشآیند برای شما و مشتریانتان

loading

چند ثانیه زمان زیادی نیست، اما برای لود شدن صفحات وب کمی اذیت کننده است. بخصوص با توجه به کیفیت بالای خطوط اینترنت در کشور ما (!)، شما نمی دانید که آیا مشکل از اینترنت است، هاست شما دچار وقفه ای کوتاه شده و یا اینکه صفحات وبسایت به کندی بارگذاری می شود

 
 
چرا افزایش سرعت وب سایت مهم است؟

• راحتی مخاطب: هدف ما از راه اندازی وبسایت برقراری ارتباط با مخاطب است و هر چه این ارتباط بهتر و راحتتر برقرار شود، به هدف خود نزدیکتر شده ایم. کند بودن وبسایت مخاطب را کلافه می کند و او را از ادامه مسیر در وبسایت و دیدن صفحات دیگر منصرف می کند.
• موتورهای جستجو: از سال 2010 سرعت لود شدن صفحات به عنوان یک عامل مهم در رنکینگ صفحات در نظر گرفته شد. در ابتدا سرعت برای دسکتاپ ها در نظر گرفته می شد اما بعدها با افزایش استفاده از موبایلها و تبلت ها سرعت لود شدن صفحات در این ابزارها هم مورد بررسی قرار گرفت.

همین دو مورد کافی است تا سرعت وب سایت خود را مورد بازبینی قرار دهید. در این مقاله 8 نکته را برای افزایش سرعت سایت های جوملا به شما آموزش می دهیم.

1- انتخاب فضای وب مناسب:
وبسایت شما بر روی سروری قرار گرفته است که احتمالا صدها و شاید هزاران وب سایت دیگر نیز روی آن قرار دارد. اگر همزمان تعداد زیادی بازدیدکننده به یک سرور مراجعه کنند، ممکن است به کاهش سرعت سرور بیانجامد.
در نتیجه باید سروری را برای وب سایت خود پیدا کنید که بتواند منابع سرور را به درستی مدیریت کند و حدالمقدور قطعی نداشته باشد. هاست مورد نظر لازم است تعداد محدودی وب سایت را در سرور بپذیرد، از کش در سرور پشتیبانی کند و دارای پشتیبانی مناسب جوملا باشد.


2- فعالسازی Gzip:
با استفاده از Gzip Compression صفحات وبسایت شما قبل از ارسال به بیننده فشرده سازی می شود و سپس توسط مرورگر بیننده وبسایت از حالت فشرده خارج می شود. به صورت پیش فرض Gzip در جوملا 3 غیر فعال است. برای فعالسازی لازم است از مسیر زیر آن را فعال کنید:
Site->Global Configuration->Server Tab و گزینه Gzip Compression را به Yes تغییر دهید.

لطفا در نظر داشته باشید که ممکن است برخی افزونه ها با فعالسازی Gzip به درستی کار نکند که در این حالت چاره ای جز غیر فعال کردن آن ندارید.

3- کوچک سازی تصاویر:
با پیشرفت تکنولوژی دوربینهای دیجیتال، تصاویر بهتر، دقیقتر و چشم نواز تر شده اند. همچنین استفاده از اسلایدرها در وبسایتها بسیار رایج شده است. تصاویر با کیفیت و چشم نواز یک ایراد دارند: حجم بالا، که میتواند بر روی سرعت وبسایت شما تاثیر بگذارد.
ابزارهای آنلاین و آفلاین فراوانی هستند که بدون کاهش محسوس در کیفیت تصاویر، حجم آنها را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.
تجربه شخصی من استفاده از وبسایت https://compressjpeg.com/ می باشد که به خوبی به شما در کوچک سازی حجم تصاویر کمک می کند.

 

4- استفاده از Caching:
با استفاده از قابلیت Caching، با هر بار لود شدن صفحه نیازی نیست که سرور به بانک اطلاعاتی مراجعه کند، بلکه اطلاعات را برای مدت زمانی که شما تعریف کرده اید به صورت Cache ذخیره می کند و این باعث افزایش سرعت وبسایت خواهد شد. برای فعالسازی مسیر زیر را دنبال کنید:
Site->Global Configuration->System->Cache setting

 

5- استفاده کمتر از Redirect:
Redirect بعضی وقتها مفید است، مثلا زمانی که یک صفحه پربازدید وبسایت شما از دسترس خارج شده است و می خواهید به جای نمایش خطای 404، مخاطبان خود را به صفحه ای دیگر از وبسایت هدایت کنید. اما به خاطر داشته باشید استفاده از Redirect باعث کاهش سرعت لود شدن صفحات می شود. برای درک بهتر فرض می کنید می خواهید برای مهمانی شام به منزل عموی خود بروید، به جای اینکه مستقیم به منزل وی بروید در بین راه سری هم به دانشگاه می زنید و از آنجا به مقصد نهایی خود می روید. در نتیجه: مسیر طولانی تر...زمان بیشتر...سرعت کمتر

 

6- استفاده کمتر از کدهای Javascript و CSS:
استفاده از کدهای Javascript و CSS باعث کندشدن سرعت وبسایت می شود. از آنها کمتر استفاده کنید. Google Page Speed ابزار مناسبی است که متوجه شوید کدام قسمت ازکدها باعث کندی وبسایت شما شده است

 

7- از CDN ها استفاده کنید:
CDN مخفف Content Delivery Network می باشد. برای کسانی که اطلاعاتی درباره آنها ندارند، CDN ها با کاهش فاصله بین سرور اصلی و بازدیدکننده وبسایت سرعت لود شدن وبسایت را افزایش می دهند.

 

برای اطلاعات بیشتر این مقاله را بخوانید:

امکان Cloadflare CDN در هاست چیست؟ و چگونه عملکرد وب سایت را تقویت میکند؟

 

تصویر زیر گویای واقعیت CDN ها است.

 سرعت لود شدن سایت جوملا

 

پیشنهاد من برای استفاده از CDN رایگان، استفاده از پلاگین CDN for Joomla! است.

 

سرعت صفحات یک فاکتور مهم در وبسایت می باشد. برنامه نویسان فراوانی افزونه هایی را برای بهبود سرعت جوملا تهیه کرده اند. با چند افزونه معروف آشنا شوید:

jQuery Easy
ScriptsDown
JCH Optimize
LLFJ

گروه کوشان، ارائه دهنده خدمات پشتیبانی جوملا

آدرس: تهران، بزرگراه شهید لشگری، کارخانه نوآوری آزادی، مرکز زاویه

تلفن:  ۴۴۴۶۶۸۵۶ (۰۲۱)

ایمیل: info@kooshan.net

از وبلاگ ما

شبکه های اجتماعی

© 2024 Kooshan Group / Joomla Services. All Rights Reserved