نکاتی برای مدیریت بهتر جوملا

7 نکته برای مدیریت حرفه ای وبسایت های جوملا

داشتن یک وب سایت برای کسب‌وکار، وبلاگ، سازمان، یا هر چیزی یک مزیت محسوب می شود، اما اگر از آن به درستی نگهداری نکنید، می‌تواند به یک دردسر تبدیل شود. برای مخاطبان اینترنتی، که به صورت فیزیکی از کسب‌وکار شما دیدن نمی‌کنند، وب سایت شما یک ابزار تبلیغاتی، یک فروشگاه، یک موتور بازاریابی 24 ساعته و .... است. در واقع، تصویر کسب‌وکار شما به شدت به سایت شما بستگی دارد. هر گونه ناهنجاری، اطلاعات قدیمی، سرعت نامناسب و به طور کلی عدم تعمیر و نگهداری مناسب می‌تواند تلاش شما در حوزه وب را کم اثر کند.

ما در این مطلب برخی از نکات حائز اهمیت را برای نگهداری از وب سایت به اشتراک می‌گذاریم. صرفنظر از کارکرد وبسایت شما (اطلاع رسانی، شرکتی، فروشگاه آنلاین و ...) این اقدامات اجرایی می‌تواند به شما کمک کند وبسایت خود را بهتر مدیریت نمایید.

 

هفت نکته برای مدیریت حرفه ای Joomla:

شما می‌توانید از وبسایت جوملایی خود به روش‌های مختلف مراقبت کنید. پیروی از نکات زیر نه تنها عملکرد سایت را بهبود می‌بخشد بلکه سرعت سایت شما را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

 

1- بروزرسانی هسته جوملا:

اولین و مهم‌ترین نکته در نگهداری وبسایت این است که نسخه Joomla را به روز رسانی کنید. برای استفاده از قابلیتهای جدید و رفع باگ و همچنین حفره های امنیتی، Joomla به طور منظم به روز می‌شود. شما باید نسخه Joomla خود را به آخرین مورد به روز رسانی کنید. در حقیقت، استفاده از نسخه‌های قدیمی ممکن است تهدیدی برای امنیت وب سایت شما باشند. برخی فواید کلیدی برای بروز رسانی به آخرین نسخه Joomla بدین شرح است:

  • ارائه امکانات و ویژگی‌های جدید
  • رفع باگ‌ها
  • افزایش امنیت وبسایت
  • بهبود عملکرد کلی
  • افزایش سرعت سایت

احتمالا تمامی این تغییرات، در هر بروز رسانی اتفاق نمی افتد. اما تیم های برنامه نویس در سراسر دنیا با مداومت در بروزرسانی و ارتقا هسته نرم افزار جوملا، به دنبال چنین هدفی می باشند.

 

بیشتر بدانید:  راهنمای گام به گام بروز رسانی جوملا

 

2- بروز رسانی افزونه های جوملا

جوملا به شما برای راه اندازی هر نوع وبسایتی کمک می‌کند. شما می توانید با استفاده از افزونه های فراوانی که برای جوملا در دسترس است، قابلیتهای آن را افزایش دهید. افرادی که دست اندرکار ایجاد این افزونه ها هستند، همواره برای افزایش قابلیتها و رفع ایرادات احتمالی آنها را بروزرسانی می کنند. برای استفاده از این قابلیتها و رفع خطاها، لازم است که همیشه افزونه های وبسایت خود را بروز رسانی کنید.

 

3- به طور منظم، از فایلها و پایگاه داده وبسایت خود، نسخه پشتیبان تهیه کنید.

همیشه باید یک پشتیبان از فایلها و بانک اطلاعاتی سایت داشته باشید. اگر به هر دلیلی از جمله هک شدن وبسایت، اشتباه کاربر، مشکلات سرور و ... وب سایت آسیب دید، بازیابی نسخه پشتیبان، احتمالا تنها راه حل بازگرداندن وبسایت می باشد. سوانح همیشه ممکن است اتفاق بیفتند، به همین دلیل عاقلانه است که همواره یک پشتیبان جدید از سایت خود داشته باشید.

 

بیشتر بدانید: چرا و چگونه از وب سایت های خود بکاپ تهیه کنیم؟

 

4- تصاویر ویدئوهای وبسایت را بهینه سازی کنید.

چند رسانه‌ای های سایت شما عمدتا بر روی سرعت لود شدن صفحات وبسایت تاثیر می گذارند. اگر آنها را بهینه نکنید (تصاویر، صدا، و ویدئو)، زمان باز شدن صفحات وبسایت طولانی‌تر خواهد بود. سرعت لود شدن وب سایت به طور مستقیم با رتبه جستجوی گوگل و البته اعصاب مخاطب وبسایت ارتباط دارد! اندازه رسانه و انواع فایل شما بر روی زمان بار صفحه تاثیر دارند.

انواع مختلفی از فرمت برای تصاویر وجود دارد. شما می‌توانید از فرمت های JPEG، PNG، WEBP و یا GIF استفاده کنید. شما باید بدانید که کدام یک از آن‌ها فضای کمتری را اشغال کرده و البته برای صفحه وب مناسبتر است.
همچنین باید بدون اینکه کیفیت مطلوب تصاویر از بین برود،آنها را فشرده کنید. یک ابزار آنلاین مناسب برای اینکار، وبسایت https://compressjpeg.com/ می باشد.

 

بیشتر بدانید: هشت نکته برای افزایش سرعت وب سایت های جوملا 3

 

5- وبسایت خود را (سئو فرندلی) کنید! (SEO Friendly)

تردیدی نیست که داشتن یک وبسایت بدون ترافیک از سمت گوگل (و یا سایر موتورهای جستجو)، ارزش چندانی را به همراه نخواهد داشت! این چیزی است که هر صاحب وب سایتی آن را می داند. اگر می‌خواهید وب سایت شما توسط افرادی پیدا شود که به دنبال خدمات، محصولات و یا محتوای شما هستند، سپس وب سایت خود را برای رتبه‌بندی بهتر توسط گوگل بهینه‌سازی کنید.

 

 بیشتر بدانید: چگونه از قابلیتهای جوملا برای سئو وبسایت استفاده کنیم؟

 

افزونه های دیگری هم برای بهینه سازی سایتهای جوملا ارائه شده است، اما چرا زمانی که می توانیم با اسفاده از هسته اصلی جوملا وبسایت را بهینه کنیم، از افزونه های دیگر استفاده کنیم؟!

 

6- با افزایش امنیت وبسایت، از وبسایت جوملا خود محافظت کنید

امنیت همیشه یک مساله بزرگ است. شما باید از وب سایت خود در برابر تهدیدات بالقوه محافظت کنید. هکرها ممکن است به روش‌های مختلف در وبسایت شما نفوذ کنند و کنترل همه چیز را از شما بگیرند. شما می‌توانید اقدامات امنیتی لازم را برای پیش‌گیری از این تلاش‌ها انجام دهید. برخی از extensions امنیتی وجود دارند که می‌توانند به شما کمک کنند این کار را بکنید. شما می‌توانید با استفاده از افزونه های امنیتی مانند AdminExile، jHackGuard، JomDefender از سایت خود محافظت کنید.

 

بیشتر بدانید: چگونه امنیت را در وبسایت های جوملا افزایش دهیم؟

 

7- افزونه های استفاده نشده و متفرقه را از روی وبسایت حذف کنید

افزونه های Joomla برای فعالیت به منابع سیستم، پایگاه‌داده و فضای دیسک نیاز دارند. داشتن افزونه های زیاد، اندازه کلی وب سایت را افزایش داده و در نهایت وب سایت را کندتر میکند. به همین دلیل شما باید مطمئن شوید که تنها افزونه هایی دارید که در سایت مورد استفاده قرار گرفته است.

همچنین لازم است در هنگام نصب یک افزونه، مراقب باشید و آنها را عاقلانه انتخاب کنید. توسعه دهنده، ویژگی‌ها، کارکردها، و نظرات کاربران را قبل از تصمیم‌گیری برای نصب یک پسوند مرور کنید و از نصب افزونه های متفرقه بر روی وبسایت اصلی خودداری کنید.

گروه کوشان، ارائه دهنده خدمات پشتیبانی جوملا

آدرس: تهران، بزرگراه شهید لشگری، کارخانه نوآوری آزادی، مرکز زاویه

تلفن:  ۴۴۴۶۶۸۵۶ (۰۲۱)

ایمیل: info@kooshan.net

از وبلاگ ما

شبکه های اجتماعی

© 2024 Kooshan Group / Joomla Services. All Rights Reserved