ابتدا مثالی می آوریم که شاید اکثر شما با آن یا شبیه آن برخورد داشته اید. فرض کنید به دنبال یک عکاس حرفه ای برای مراسم عروسی می گردید. بعد از جستجوی فراوان در گوگل یک مورد را پیدا میکنید که هم به نظر میرسد کارش حرفهای باشد و هم قیمت آن در محدوده ای است که مد نظر شماست. تصمیم می گیرید با او قرارداد ببندید. وقتی اطلاعات تماسش را چک می کنید با یک ایمیل ناشناس مثل
داشتن یک ایمیل حرفهای در کسب و کار بسیار اهمیت دارد. وجهه ای معتبر به شرکت شما میبخشد. اگر شما می خواهید در زمینه کاری خود یک شرکت شناخته شده و یک برند معتبر در بازار باشید، داشتن ایمیل حرفه ای را فراموش نکنید. داشتن ایمیل شرکتی مانند داشتن لگو و اسم و نشان شرکت از الزامات است. ایمیل شرکتی ایمیلی است که تحت نام دامنه ثبت شده به اسم شرکت شما باشد. مثلا اگر نام شرکت شما هاست کوشان است، دامنه ای متناسب با آن مثل kooshanhost.net ثبت میکنید و ایمیل آدرس هایی که با آن مکاتبات شرکت انجام می شود تحت این دامنه خواهد بود. مثل
در دنیای امروز، ارتباطات، مخصوصاً ارتباطات بیزینسی به سمت آنلاین شدن پیش می رود. آمارها نشان می دهد ۷۲ درصد از افراد در کسب و کارها ارتباطات ایمیلی را ترجیح می دهند. به ویژه برای کسب و کارهای نوپا و جدیدالورود به بازار، رقابت بدون حضور قدرتمند در فضای آنلاین تقریباً غیر ممکن است. یکی از فواید اصلی داشتن ایمیل حرفه ای قابلیت ایجاد یک استراتژی بازاریابی و مدیریت موثر برای اهداف بلند مدت شرکت میباشد.
بازاریابی ایمیلی یا همان بازاریابی از طریق ارسال ایمیل انبوه، یکی از راهکارهای مرسوم در دنیای امروز کسب و کار است. به نظر شما اگر ایمیل تبلیغات یا خبرنامه خود را با یک آدرس عمومی و غیر حرفه ای ارسال کنید، افراد حتی ایمیل شما را باز خواهند کرد؟ اولین چیزی که افراد می بینند آدرس ایمیل شماست و در وهله اول آدرس ایمیل باید به اندازه کافی حرفه ای و معتبر باشد تا افراد را ترغیب کند که آن را باز کند. یک آدرس ایمیل حرفه ای سطح اعتماد کسب و کار شما را در دید افراد بالا میبرد.
برای دانستنی های ورود به دنیای آنلاین اینجا را کلیلک کنید.
برخی از فواید داشتن ایمیل شرکتی برای کسب و کار شما:
کنترل کردن:
شاید یکی از بزرگترین مزایای ایمیل شرکتی نسبت به ایمیل های آزاد داشتن کنترل پنل است. با وجود کنترل پنل کنترل و مدیریت تمام اکانت ایمیل ها و تنظیمات آنها در دست شماست. از طریق کنترل پنل می توانید اکانتی را اضافه یا حدف کنید، پسورد ها را تغییر دهید. می توانید ظرفیت ایمیل های کارمندان را به دلخواه خود تنظیم کنید. می توانید در صورت فراموش شدن پسورد ایمیلی آن را ریکاوری کنید، اکانتی را بلاک کنید. و یا وجود امکاناتی مانند ایمیل فورواردینگ که در آن تنظیم می کنید همه ایمیلهایی که به اکانتهای دیگر ارسال میشود یک نسخه از آن برای یک اکانت خاص مثلا مدیر شرکت فوروارد شود. مدیریت و کنترل هایی از این دست همه با وجود کنترل پنل برای شما مهیا میشود. این امکان در ایمیل های آزاد وجود ندارد. چون کنترل پنلی در اختیار شما قرار نمی گیرد.
اعتبار بخشیدن به شرکت:
داشتن ایمیل شرکتی نه تنها وجهه حرفهای به کسب و کار می بخشد بلکه اعتبار شرکت را افزایش میدهد و در دید افراد و مشتریان نشان میدهد شما یک شرکت جدی و واقعی هستید. همچنین شناختی از اینکه شما دقیقاً که هستید می دهد. در صورتی که وقتی با آدرس های یاهو و گوگل ایمیل می فرستید مشخص نیست دقیقاً شما که هستید.
طراحی، نظم و تفکیک آدرس ایمیل ها:
داشتن اکانت های ایمیل های مجزا برای بخش فروش حسابداری پشتیبانی و غیره شما را به عنوان یک شرکت و سازمان بزرگ معرفی می کند. مثلا ایمیل
جلب اطمینان و اعتماد مشتریان:
اگر هویت ناشناس داشته باشید خیلی جدی گرفته نمی شوید هر کسی می تواند یک ایمیل رایگان برای خود در گوگل یا یاهو ثبت کند و تشخیص هویت آن شخص برای دیگران مشکل است. داشتن حساب ایمیل شرکتی ساده ترین روش است که می توانید اعتماد مشتریان به خود را جلب کنید که این موضوع خود یکی از اساس کسب و کار موفق در بازار است.
خدمات پشتیبانی:
با خرید دامنه و فضای میزبانی (چه به صورت سرویس ایمیل و چه هاست) شما از خدمات پشتیبانی این سرویس ها بهره مند می شوید. خدمات فنی، آموزشی و بکاپگیری که شرکتهای ارائه دهنده سرویس های میزبانی به شما ارائه می دهند از بسیاری از مشکلات آتی مثل از دست دادن اطلاعات جلوگیری می کند.
لینکدهی به سایر ابزار بازاریابی:
وقتی شما وبسایتی دارید بنابراین ایمیلهای خود را تحت نام دامنه وب سایت خود میسازید، مثلا آدرس وبسایت شما هست yourdomain.ir ایمیلهای شما هم تحت همین دامنه و در فضای هاست شما ساخته میشود. مثلا
در آدرس ایمیل شرکت قسمت قبل از @ هم مهم است. از عبارات غیرحرفهای مثل photo استفاده نکنیم. می توان به تفکیک کارمندان نام و نام خانوادگی یا حروف اول و مخفف اسامی آنها را درج کرد. یا بر حسب نیاز بخشهای مختلف شرکت مثل فروش، روابط عمومی، تدارکات و غیره.
کمک به برندسازی:
اگر ایمیل شما شرکتی باشد، هر زمانی که یک ایمیل ارسال می کنید، نام تجاری شما نه تنها در قسمت محتوای ایمیل، بلکه در آدرس ایمیل هم مشاهده می شود. آدرس ایمیل شما در خیلی از جاها ثبت میشود مثلا اگر در یک وبلاگ مطلبی بنویسید یا ایمیل خود را به یک سایت دایرکتوری اضافه کنید، آدرس ایمیل شما قابل مشاهده خواهد بود. این یک فرصت برای شما ست که برای کسب و کار خود برندسازی کنید، حرفه ای تر به نظر بیایید و بیشتر دیده شوید. شما احتمالا پست الکترونیکی خود را در کارت ویزیت درج میکنید اگر این آدرس یک ایمیل در جیمیل باشد به رشد برند شما کمکی نخواهد کرد. تنها ایمیل حرفه ای و تحت دامنه است که می تواند به خوبی اعتماد سازی کند.
برای داشتن ایمیل شرکتی باید چه کار کنیم؟
ابتدا یک دامنه متناسب با برند و نام تجاری خود ثبت می کنید.
برای راهنمایی بیشتر در جهت تعیین یک نام دامنه مناسب، اینجا را کلیک کنید.
سپس هاست و یا فضای میزبانی مناسب برای ایمیل های خود خریداری می کنید که آن نام دامنه به این فضای وب متصل میشود و شما میتوانید مکاتبات خود را به این ترتیب تحت اکانت های حرفهای و معتبر انجام دهید. برای سوال های بیشتر با ما تماس بگیرید یا مکاتبه کنید.
نکته:
اگر وب سایتی ندارید یا قصدی ندارید که فعلا وبسایتی داشته باشید، می توانید به جای خرید هاست ، سرویس میزبانی ایمیل خریداری کنید. ولی پیشنهاد می کنیم هاست یا همان فضای وب تهیه کنید تا اگر در آینده تصمیم گرفتید برای شرکت خود وب سایتی هم داشته باشید نیاز به خرید مجدد فضای میزبانی نداشته باشید. در سرویس های ایمیل فقط ایمیل های شما میزبانی میشود ولی در سرویس هاستینگ قابلیت میزبانی هم وب سایت و هم ایمیل اکانت های شما وجود دارد. قیمت این دو نوع سرویس یعنی ایمیلی و فضای وب در شرایط یکسان از لحاظ حجم وکیفیت و سایر ویژگی ها، فرق چندانی با هم نمی کنند.
.برای آموزش تنظیم ایمیل شرکتی در سی پنل هاست اینجا را ببینید.
دامنه ها با پسوند های مختلف قیمت های متفاوتی دارند. از سالی ده هزار تومان شروع میشود به بالا. پسوند ir ازهمه پسوند ها ارزان تر است و پسوندهای co و website جزو گرانترین پسوندها میباشند. برای دیدن قیمت دامنه ها با پسوند های مختلف اینجا را کلیک کنید.